4 király dolog amire használhatod a wordpresst!

Az elmúlt évtizedben, a WordPress joggal foglalta el, első helyét a blogolási platformok és tartalomkezelő rendszerek világában.Nem véletlenül használja az NFL, a CNN, a TechCrunch is a WordPress-et. Ez egy megbízható, oldal motor rengeteg lehetőseggel,installálható bővítményekkel, sablonokkal és funkciókkal van ellátva, hogy az élmény még jobb legyen.

Míg a WordPress hihetetlenül alkalmas egy blog vagy egy egyszerű weboldal futtatására, sokkal többet rejt magában mint elsőre gondolnánk.

Példának elhoztam neked 4 király dolgot amire használhatod!

WordPress Webtárhely

WordPress Webtárhely,olcsón 990FT/HÓ

Wordpress webtárhely→KATTINTS IDE
 

1. Közösségi oldal

Tudtad, hogy a WordPresset akár közösségi oldallá alakíthatod? Ez nagyszerű lehet, például egy sportcsapat számára ehhez a legoptimálisabb választás a BuddyPress bővítmény.

A BuddyPress lehetővé teszi, hogy a látogatók regisztráljanak, profilokat hozzanak létre és üzeneteket küldhessenek.A BuddyPress segítségével kommunikálhatsz a közönségeddel,rengeteg kiegészítő buddypress kiegészítő elérhető, így szabadon testreszabhatod,a saját igényeidnek megfelelően.

Egy másik népszerű bővítmény, ami alkalmas erre a célra, a WP Symposium .

2. Webshop

A wordpress,alkalmas webshop létrehozására is,ennek a  legnépszerűbb módja a  WooCommerce bővítmény használata. Ez a bővítmény lehetővé teszi, hogy nyomon követhesse a bejövő értékesítéseket, a készletszinteket. A WooCommerce-be könnyedén integrálhatunk fizetési átjárókat kiegészítő bővítményekkel.Lényegében a WooCommerce kitud szolgálni mindent igényt amire szükségünk lehet.

3.Képgaléria

Szeretsz fotózni, vagy kézműves vagy? A WordPresst akár képgalériaként is használhatod így lehetőséged nyílik munkáid bemutatására. A NextGEN Galéria bővítmény nem csak feltölti a képeket, hanem a méret, a stílus, az átmenetek és a lightbox effektek vezérlését is elvégzi.

4.Landing page/Tagsági oldal

PrivateContent , a UserPro , és a Magic Members bővítmények lehetővé teszik,számunkra  hogy a tagok számára tagdíj ellenében hozzáférést biztosítsunk tartalmakhoz. Azonban minden egyes bővítménynek megvan a maga egyedi jellemzője, így érdemes megnézni melyik számunkra a legmegfelelőbb választás előtt.

De hogyan fogod elérni hogy a látogatók tagságot vásároljanak? A WordPress Landing Pages bővítmény lehetővé teszi a konverziós arányok figyelemmel kísérését és nyomon követését, A / B többváltozós Split tesztek futtatását.

Hasznosnak találta ezt a választ? 100 A felhasználók hasznosnak találták ezt (292 Szavazat)